Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Tommee Tippee Closer to Nature elektromos gőzsterilizáló

34 990 Ft
Raktáron
irány a bolt »
careclub.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 34 990 Ft

Termékleírás
A Tommee Tippee elektromos cumisüveg sterilizáló gyors és egyszerű módost biztosít arra, hogy megvédd gyermekedet a káros baktériumoktól. A gyors sterilizálási ciklus lehetővé teszi, hogy szükség esetén mindig legyen kéznél steril cumisüveg. A cumisüvegek 24 órán át sterilek maradnak a sterilizáló eszköz belsejében, amennyiben nem nyitják fel a fedelet. A sterilizátor kompakt formatervének köszönhetően bármilyen konyhához tökéletesen illik. A csomag fogót és cuclit is tartalmaz a csecsemő számára. 5 perc alatt 5 db cumisüveget sterilizál (amihez még hozzáadódik a 3 perc hűlési idő) Vegyszerek nélküli, gőz általi sterilizálás, amely a káros baktériumok 99,9%-át kiiktatja A cumisüvegek 24 órán át sterilek maradnak a sterilizáló eszköz belsejében, amennyiben nem nyitják fel a fedelet Elegáns és helytakarékos formaterve bármilyen konyhához tökéletesen illik BPA-és ftalát-mentes Egyaránt kompatibilis a Closer to Nature és az Advanced Anti-Colic cumisüvegekkel, valamint a más gyártó által előállított cumisüvegek többségével is Könnyen használható A Closer to Nature elektromos cumisüveg sterilizáló könnyen használható, mindössze 3 lépésnem.
  1. lépés – töltsd fel a sterilizátort alapjánál 80 ml hideg vízzel
  2. lépés – helyezz el a sterilizátorban 5 db cumisüveget, valamint a hozzájuk tartozó etetőcumikat és fedeleket
  3. lépés – indítsd be a gépet, hogy elkezdődjön a sterilizálási ciklus
 Kompakt formaterv  A Closer to Nature kompakt formaterve bármilyen konyhához tökéletesen illik.  Akár 5 db cumisüveg sterilizálására is képes.  A Closer to Nature elektromos cumisüveg sterilizátor 5 db Closer to Nature cumisüveget, illetve 4 db Ultra cumisüveget képes sterilizálni.  Sterilen tartja a cumisüvegeket  A Closer to Nature elektromos cumisüveg sterilizátor segítségével sterilizált termékek sterilek maradnak egészen addig, amíg nem emelik fel a fedelet.  Könnyen tisztítható és tárolható  A sterilizátor nagyon kevés elemből áll, ennek köszönhetően könnyen tisztítható és tárolható. A sterilizátor kosarának formaterve lehetővé teszi, hogy 5 db Closer to Nature cumisüveget, illetve 4 db Ultra cumisüveget legyen képes sterilizálni a tartozékaikkal együtt.  100%-osan természetes A Closer to Nature elektromos cumisüveg sterilizáló vegyszerek nélkül sterilizál, és oly módon van megtervezve, hogy a cumisüvegekben megjelenő a káros baktériumok 99,9%-át kiiktassa. Esetében nem áll fenn a mosogatószer-, vegyszer- vagy szappanmaradványok veszélye.  Könnyen használható  A sterilizátor nagyon könnyen használható. Csak nyomd meg a villogó gombot, és a sterilizálási ciklus 5 perccel később véget ér. Azt javasoljuk, hogy pár percig hagyd a sterilizátort felmelegedni, illetve lehűlni. Biztonságos a gyerek számára A Tommee Tippee összes cumisüveg sterilizátora és cumisüvege biztonságos a gyerekek számára, és BPA-mentes.   A csomag tartalma: 1 x elektromos sterilizátor, 1 x Anytime cucli, 0 hónapostól 6 hónapos korig, 1 x csipesz a tartozékok kezeléséhez    

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.